Mitä vanhojentanssimekosta kannattaa maksaa? – Iltapuku Outlet

Mitä vanhojentanssimekosta kannattaa maksaa?

Mitä vanhojentanssimekosta kannattaa maksaa?

Spoiler alert: Iltapuku Outletin mekot maksavat alle 200 €. Niinpä tässä artikkelissa ollaan sitä mieltä, että sen enempää ei mekosta kannata maksaa. Paitsi tietysti jos on pakko saada joku tietty, sitten ehdottomasti kannattaa.

Vanhojentanssimekko saattaa maksaa putiikissa jopa yli 600 €

Vanhojentanssimekkojen hinnat näyttävät lähestyvän hääpukujen hintoja. Tarjolla on paljon mekkoja, jotka maksavat 450 - 600 €. Lisäksi moneen mekkoon tulee vielä 200 – 300 €:lla muokkauksia päälle, kuten lyhennystä ja kavennusta.

Palvelu nostaa vanhojentanssimekon hintaa

Vanhojentanssipuvussa, joka myydään erikoisliikkeessä, maksaa eniten palvelu. Erikoisliikkeen kulut selittävät suurelta osin erikoisliikkeen hinnat, eli henkilökunta ja vuokra. Lisäksi, kun pukuja tilataan yksittäin asiakkaille, myös liike maksaa puvusta kalliimman hinnan. Suurin osa liikkeistä tarjoaa koululistausta ilmaisena lisäpalveluna. Tämä tarkoittaa sitä, että liike ei myy samaa mallia/väriä samaan kouluun. Niinpä pukuja voidaan myydä pienempi määrä ja hinta putiikissa nousee.

(välihuomautus: kukaan ei voi taata, etteikö samanlaista mekkoa olisi ostettu käytettynä tai toisesta kaupungista, maasta tai suoraan verkosta. Lisäksi osa eri valmistajien malleista näyttää ihan samalta.)

Iltapuku Outletissa parasta on laaja valikoima vanhojenmekkoja - edullisesti

Meillä Iltapuku Outletissa mekot myydään ihan eri tavalla, siksi meillä on upeita mekkoja edullisesti. Meillä on lupauksemme mukaisesti kaikki mekot alle 200 € ja tämä hintakatto koskee myös vanhojentanssimekkoja. Joka tapahtumaan tuomme yli 1000 mekkoa myyntiin, joten valinnan varaa todellakin on!

Koska meillä on ollut koko ajan tärkeää se, että mekot voidaan myydä tiettyyn hintaan, olemme etsineet keinoja, joilla pystymme tarjoamaan ihania vanhojentanssimekkoja edulliseen hintaan: Meillä ei ole ajanvarausta, myyjää, ei listaa kouluista ja mekoista eikä mekkoja myöskään tilata tai varata asiakkaille. Meillä ei ole myöskään kiinteää liiketilaa, vaan myymme kaikki vanhojentanssimekot tapahtumistamme. Mekkoja ei osteta yksittäin valmistajilta, vaan lähinnä kuorma-autolasteittain. Tästä tuhansien mekkojen varastosta kokoamme sesonkiin ja paikkakunnalle sopivan valikoiman.

Vanhojentanssimekot edullisesti tapahtumista itsepalveluna

Iltapuku Outletin tapahtumat järjestetään Suomen suurimmissa kaupungeissa elo-marraskuun välisenä aikana. Tuomme jokaiseen kaupunkiin ison valikoiman mekkoja, joista on helppo löytää mieleisensä. Aloitamme syyskauden myymällä vain vanhojentanssimekkoja niitä varten järjestetyissä tapahtumissa, jotka kulkevat nimellä vanhojentanssimekkojen suurmyynnit. Ne ovat nimensä mukaisesti jättimäisiä mekkomyymälöitä, joissa myydään vain vanhojentanssimekkoja. Syyskuussakin myydään vielä paljon tanssiaismekkoja, mutta silloin valikoimiin lisätään myös klassisemmat ja kapeammat mallit ja lähdetään myyntikiertueelle maakuntiin.

Joka vuosi myymme tuhansia vanhojentanssimekkoja tyytyväisille tanssijoille, jotka ovat onnellisia upeista puvuistaan. Tyttärien lisäksi onnellisia ovat myös äidit, koska mieluisa vanhojentanssimekko löytyi edulliseen hintaan ja yhdellä reissulla!

Hae inspiraatiota mekkoihin meidän sosiaalisesta mediasta

Meillä Iltapuku Outletissa homma toimii hiukan erilailla kuin verkkokaupassa. Meillä käy tapahtumissa niin kova kuhina, että mekkomalleja myydään päivittäin loppuun ja uusia tulee sitä mukaa tilalle. Kaikista puvuista ei koskaan tule meille kaikkia kokoja ja värejä, mutta pidämme huolta siitä, että mekkoja kyllä piisaa! Aika usein, kun meille saapuu samantyylisiä mekkoja otamme kuvan tai videon vain yhdestä. Niinpä meidän somekanavista löytyy valtavasti kuvia ja niistä löytyy valtavasti inspiraatiota mekon etsintää. Sen oikean mekon, joka istuu juuri sinulle ja jonka väri on täydellinen löydät parhaiten sovittamalla niitä tapahtumissamme.

1.8.-4.8.2024
7.8.-11.8.2024
7.-18.8.2024
30.-31.8.2024
5.-15.9.2024
12.-14.9.2024
19.-21.9.2024
19.-22.9.2024
26.-28.9.2024
1.-3.10.2024