ILTAPUKU OUTLETIN VUOSIKALENTERI

TARKISTA, MILLOIN MEKKO/PUKU KANNATTAA HANKKIA

Iltapuku Outletin vuosikalenteri

Vuotemme koostuvat aina samasta rungosta. Alla olevasta aikajanasta selvität, milloin seuraavat myyntitapahtumat ovat ja koska kiertueaikatauluja on syytä odotella.
 • Tammikuu - HelmikuuAlemyynnit ja poistotapahtumat

  Mahdollisesti viimeinen tanssiaismekkomyynti vuoden vaihteessa. Vain Turku, Tampere ja PK-seutu.
 • Maaliskuu - ToukokuuUlkomaankiertue

  Iltapukuoutlet Ruotsissa ja Saksassa.
 • Kesäkuu - HeinäkuuSyksyn outletien julkaisu

  Syksyn kiertueen tapahtumapaikat ja päivät julkaistaan.
 • ElokuuVanhojentanssi-mekkojen suurmyynnit

  Turku, Tampere ja PK-Seutu.
 • Syyskuu - LokakuuKoko Suomen kiertue

  Leveitä tanssiaismekkoja ja kapeita iltapukuja. Suurimmat kaupungit. Yleensä Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Oulu, Vaasa, Pori, Tampere, Turku, PK-seutu.
 • MarraskuuLisätapahtuma

  Mahdollinen lisämyyntitapahtuma PK-seudulla.
 • JoulukuuLoma

  Ei myyntejä.

Vanhojentanssi-
mekkojen Suurmyynnit

Vanhojentanssimekkoja on näissä suurmyynneissä valtavat määrät. Keräämme näihin suurmyynteihin kaikkien valmistajien uusimmat uutuudet ja varmistamme, että meillä on satoja ja taas satoja pukuja varastossa juuri tuolloin. Näin voimme varmistaa, että sadat vanhojentanssijat voivat ostaa vanhojenmekkonsa tapahtumastamme suoraan mukaan.
Elokuussa myydään vanhojentanssipukuja yleensä Turussa, Tampereella ja PK-seudulla jokaisena viikonloppuna. Nämä myyntitapahtumat ovat Iltapuku Outletin vuoden suurin ponnistus – Vanhojentanssimekkoja valmistellaan myyntiin koko kesän ajan juuri näitä myyntejä varten.

Koko Suomen Iltapuku Outlet -kiertue

Kun elokuun Vanhojentanssimekkojen Suurmyynnit on tehty on aika lähteä kiertueelle. Kiertueella käymme Suomen suurimmat kaupungit ja Iltapuku Outletin parhaat myyntipaikat läpi kaupunki kerrallaan. Kiertueella puolet valikoimasta on vanhojentanssimekkoja ja puolet laskeutuvia tai kapealinjaisia iltapukuja.
Elokuussa myydään vanhojentanssipukuja yleensä Turussa, Tampereella ja PK-seudulla jokaisena viikonloppuna. Nämä myyntitapahtumat ovat Iltapuku Outletin vuoden suurin ponnistus – Vanhojentanssimekkoja valmistellaan myyntiin koko kesän ajan juuri näitä myyntejä varten.

Monet kyselevät huolissaan syyskuussa, että saako vanhojentanssimekkoja vielä meiltä Iltapuku Outletista. Huoli pois, kyllä niitä vanhojentanssimekkoja meillä on myynnissä koko syksyn. On kokoja, on värejä ja on malleja. Toki, aivan varmasti osa vanhojentanssimekkomalleista myydään loppuun jo elokuussa, mutta mekkoja saadaan aina lisää. Ei ehkä samaa mallia, mutta uutuuksia tulee myös kesken kauden myyntiin.

Syyskuu on siis ihan yhtä hyvä aika ostaa vanhojentanssimekko kuin elokuukin!

Syyskuussa myyntiin otetaan kaikenkaikkiaan laajempi valikoima iltapukuja, sillä niihin aikoihin alamme myydä mekkoja vuosijuhliin, gaaloihin, firmojen juhlin ja synttäreille. Syyskuussa sovitustiloissa on paljon monimuotoisempi asiakaskunta etsimässä lempipukuaan ja valikoima on sen vuoksi myös laajempi.

Tulevat tapahtumat

Iltapuku Outletin myyntitapahtumista on helppo löytää suosikkimekko edulliseen hintaan. Laajasta valikoimastamme löytyy niin kapealinjaisia laskeutuvia iltapukuja aikuiseen makuun kuin upean näyttäviä tanssiaismekkoja vanhojentansseihin. Meidän mekot on saatavilla vain tapahtumista eli meillä ei ole verkkokauppaa

Kiertueen tapahtumissa on yli 1000 iltapuvun ja tanssiaismekon valikoima

Alkusyksyn Perinteisissä Iltapuku Outleteissa on tarjolla monipuolinen kattaus iltapukuja ja vanhojentanssimekkoja.

Yli 1000 puvun valikoimat tuodaan jokaiseen kaupunkiin ja valikoimaa täydennetään jokaiseen tapahtumaan eli meillä on aina tarjolla hyvä valikoima erityylisiä mekkoja koossa XS - XXXXL.

Meiltä löytyy aina akateemisen tyylikästä juhlamekkoa, päheää gaalapukua, näyttävää esiintymisasua, tyylikästä ja ajatonta iltapukua sekä tyllipukuja. Käymme rekkejä läpi jokaisessa tapahtumassa ja täydennämme valikoimaa koko ajan. Siten voimme varmistaa, että jokaisessa kaupungissa on tarjolla erinomainen valikoima upeita pukuja joista on helppo löytää oma suosikkinsa.