HYVÄ TIETÄÄ

NÄIN LÖYDÄT SUOSIKKIMEKKOSI HELPOSTI MEILTÄ
1

Jokaisessa Iltapukuoutletissa on valtava valikoima

Iltapuku Outletissa kapeat ja laskeutuvat mekot on järjestetty kokoluokkien mukaan. Kokoluokkaa XS ja S (30 - 36) on yleensä noin 5 rekillistä, M-kokoluokkaa (38 -40), L-kokoluokkaa (42 - 44) 3 - 4 rekillistä ja kokoa XL - kokoja (46->) 2-3 rekillistä. Nämä kiertävät yleensä tapahtumatilan seinämiä.

Lisäksi keskeltä löytyvät omista rekeistään kimaltavat glittermekot sekä tanssiaismekot omista rekeistään. Tällöin kaikki koot löytyvät samoista rekeistä.

Huom. Elokuun vanhojentanssipukujen suurmyynneissä ei ole kapeita mekkoja näin paljon vaan painopiste on tanssiaismekoissa ja niitä on silloin talon täydeltä.

Iltapuku Outletin mekot saapuvat varastolle suoraan valmistajien varastoista. Suurin osa puvuistamme tulee Ranskasta, Saksasta, Portugalista, Italiasta ja Espanjasta. Osa puvuista valmistetaan suoraan meille, osa puvuistamme on merkkimekkojen poistuvia malleja, mallikappaleita ja viimeisiä kappaleita. Välillä yhtä mallia tulee yksi tai viisi, osaa saamme kaikissa kokonumeroissa ja väreissä kymmenittäin. Siksi valikoimamme on varsin monipuolinen ja sieltä löytyy mekkoja moneen makuun.

2

Kaikki iltapuvut ja mekot vanhojentansseihin maksavat enintään 200€

Hinnoittelumme on selkeää. Puvuista löytyy hintalaput ja kaikki mekot maksavat alle 200€.

Tällä hetkellä keskihinta kapeissa ja laskeutuvissa malleissa on 145€ ja tanssiaismekoissa 190€.

3

Pukuja voi ja pitää sovittaa

Jokaiselle tapahtumalle rakennamme yksinkertaisen sovitushuoneen. Tässä tilassa on vaatetelineitä sovitettaville puvuille sekä peilejä. Haluamme, että olet sovittanut mekkoasi tai mekkojasi ennen ostopäätöstä. Näin voit olla varma, että mekon väri ja leikkaus sopivat sinulle. Yhtäaikaisesti sovitushuoneeseen saa viedä enintään 3 pukua.

4

Kaikki meidän pukumme ovat uusia ja käyttämättömiä

Olemme ostaneet kaikki Iltapukuoutletin puvut suurina erinä suoraan valmistajilta ja myymme puvut edullisesti eteenpäin asiakkaillemme tapahtumissamme.

Kaikki puvut saapuvat tapahtumiimme uusina ja käyttämättöminä, joten pyydämme sinua käsittelemään pukuja varovaisesti!

5

Iltapuku Outletissa on itsepalvelu-
periaate

Meillä saat vapaasti katsoa ja vertailla mekkoja sekä valita itse ne puvut joita haluat sovittaa. Parasta on tulla oman ystävän tai muun luotetun makutuomarin kanssa, joka voi auttaa sinua myös sovittamisessa. Pukujen sovittaminen hyvässä seurassa tekee puvun ostosta tuplasti hauskempaa!

6

Pukuvalikoimma muuttuu jatkuvasti

Myymme kiireisimpinä päivinä satoja pukuja ja se tarkoittaa, että osa pukumalleista voi loppua. Ei kuitenkaan syytä huoleen, uusia pukuja nostetaan myyntiin joka päivä.

Tuomme jokaiselle myyntipäivälle uusia mekkoja myyntiin, kun rekkeihin on tullut tilaa. Meillä on siis koko kiertueen ajan myynnissä upeita pukuja ja taatusti aina hyvä valikoima - toki puvut voivat viikkojen kuluessa vaihtua uusiin malleihin.

Päivitämme aina uusia pukuja myyntiin eli meiltä löytyy aina mekkoja moneen makuun ja menoon!

7

Koot XS:stä XXXXL:ään

Iltapukuoutletissa yleisimmät koot ovat koot S–L tai 36–42. Tämä johtuu siitä, että näitä kokoja valmistetaan ja myydään eniten.

Meillä on aina myös valikoima XS-kokoja, tosin pienemmässä määrin.

Samoin meillä on koot 44–50, vaikkakin pienemmissä määrin. Vaikka tapahtumissamme ei välttämättä ole kaikkia kokoja tietystä pukumallista saatavilla, tarjoamme silti pukuja kaikissa mahdollisissa koissa.

8

Ensimmäisenä päivänä on aina eniten vilskettä

Vaikka lupaamme, että mekkoja kyllä riittää (ja niitä kyllä riittää) meillä on aina kiireisintä ensimmäisenä päivänä. Jos suuret ihmisjoukot ja ruuhkat eivät ole missään nimessä sinun juttusi kannattaa saapua shoppailemaan jonain toisena päivänä. Yleensä rauhallisinta on viimeisen päivän iltana.

Jos kuitenkin haluat shoppailla ensimmäisenä myyntipäivänä kannattaa varautua jonottamaan sekä sovitukseen että kassalla. Välillä ensimmäisen päivän vilskeessä myös mekot vaikuttavat loppuvan kesken. Ei hätää. Näin ei ole. Mekot vaan ovat menneet sovitustilaan ja palautuvat sieltä ajallaan.

9

Meillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta

Me emme suosittele ostamaan pukua toiselle sovittamatta tai lahjaksi. Haluamme, että jokainen meiltä ostettu puku on mieleinen kantajalleen.

Sovittamalla varmista, että puku on täydellinen juuri sinulle!

10

Puvut ovat saatavilla vain myynti-
tapahtumista

Meillä ei ole kivijalkaliikettä eikä verkkokauppaa. Meiltä ei voi myöskään tilata mekkoja jälkikäteen varastosta.

Meidän juttumme on tehdä isoja mekkomyyntitapahtumia, joissa on tarjolla valtava määrä upeita iltapukuja ja vanhojentanssimekkoja.

Varaudu siis siihen, että voit löytää suosikkimekkosi meiltä ja valmistaudu tekemään ostopäätös, kun se oikea mekko osuu kohdalle.

Haluamme, että olet tyytyväinen valitsemaasi mekkoon. Siksi haluamme, että sovitat mekkoja ennen ostamista. Voit kokeilla vaikka sataa mekkoa tai enemmänkin, jos haluat, mutta varmista, että valitsette mekon, joka näyttää parhaalta ja tuntuu parhaalta päällä. Haluamme, että tunnet itsesi täysin upeaksi mekossasi <3