Tietoa meistä

Iltapuku Outleteja on järjestetty Suomessa 10 vuotta ja tyytyväisiä asiakkaita on tuhansia.

Iltapuku Outlet on ystävysten harrastus ja työ

Vuonna 2014 järjestetiin ensimmäinen Iltapuku Outlet Helsingin keskustassa. Siellä myytiin iltapukuja ja vanhojentanssimekkoja alle 200 €:lla. Jo ensimmäinen kerta oli menestys.

Alun perin Iltapuku Outletin piti olla vaan pieni sivuprojekti, mutta siitä on tullut nyt kahden yrittäjän päätyö. Ensin Iltapuku Outleteja järjestettiin vain Suomessa, sitten toiminta laajeni Ruotsiin, Viroon ja Saksaan.

Nyt tapahtumia on tehty yli tuhat ja mekkoja on myyty kymmeniä tuhansia.

Outletin konsepti syntyi lähes vahingossa

Iltapuku Outlet sai alkunsa, kun kahdella putiikinpitäjäystävävyksellä oli kertynyt valtavat varastot kalliita merkkimekkoja eivätkä ne menneet kaupaksi. Marikalla oli kauppa Tampereella ja Hannalla oli yhteensä kolme kauppaa Turussa ja Helsingissä.

Näytti siltä, että kumpikin kauppias oli hukkumassa mekkoihin ja laskupinot vaan kasvoivat kasvamistaan. Yhdessä he miettivät, että täytyy olla tapa myydä mekkoja edullisemmin ja helpommin. Kerran he sitten päättivät kokeilla kuinka mekkoja voisi myydä messuilla ilman asiakaspalvelua ja hienoja puitteita. Ensimmäinen kokeilukerta oli suuri menestys ja siitä alkoi Iltapuku Outletin konseptin kehittely.

Iltapuku Outletin idea on myydä ihania mekkoja edullisesti ja helposti ilman ylimääräisiä lisäkuluja.

Kaikki turha jätettiin pois

Iltapuku Outletissa pääosassa on ihanat mekot, joita on tarjolla paljon. Ne myydään edulliseen hintaan, sillä konseptista on pudotettu pois kaikki ylimääräinen.

Meillä ei ole yksittäisiä sovituskoppeja, ei ajanvarauksia, ei myyjättäriä esittelemässä mekkoja, eikä kiinteää liiketilaa. Markkinoinnin teemme pääosin somessa.

Meillä on valtavasti valinnanvaraa, paljon upeita malleja ja usein ongelma onkin siinä, että suosikkimekkoja on useampi mistä valita. Meillä valitset itse mitä sovitat ja sovitat yhdessä oman makutuomarisi kanssa tai pyydät vieruskaverilta apua - ja tietysti autat häntä!

Iltapuku Outletin konsepti on superhelppo ja mutkaton - meillä shoppailu on tosi kivaa!

Palvelua putiikissa vai edulliset mekot?

Eräänä päivänä Marika soitti Hannalle ja kysyi mentäisiinkö katsomaan Outlet-messuja. Hanna sanoi, että samalla vaivalla otetaan oma osasto ja koitetaan myydä mekkoja pois varastosta. Siitä pienestä messuosastosta alkoi Iltapuku Outletin tarina: Pieneltä messuosastolta myytiin edullisesti mekkoja enemmän kuin viikossa mekkoputiikista. Kun myymälässä pääosassa ovat mekot ja itsepalvelu pysyy mekkojen hinnat edullisina.