Sovitus

Meillä sovitustila toimii itsepalveluperiaatteella.

Iltapuku Outletissa on iso yhteinen sovitustila, jossa sovittaminen on helppoa, mukavaa ja turvallista. Lue nämä ohjeet etukäteen niin tiedät miten sovituksessa tulee toimia.

Toimintaohjeet sovitukseen

1

Tule sellaisena kuin olet ja tuo mukanasi ainakin yksi kaveri, jolta saat apua pukemiseen. Ota mukaan vaikka äiti, sisko tai paras kaveri. Muista, että sovitustila on vain naisille. Lue lisää turvallisesta sovitustilasta alempaa sivua.

2

Valitse puvut, joita haluat sovittaa. Kerralla sovitustilaan voi viedä 3 pukua per henkilö.

3

Sovita ensimmäiset 3 pukua. Ei hätää jos mikään ei kolahtanut. Palauta siinä tapauksessa kaikki puvut palautuspisteeseen ja valitse uudet 3 pukua sovitukseen. Jos joku oli hyvä ja haluat vielä vertailla niin pidä se mekko mukanasi.

Yleensä sovituskierroksia menee 3 – 4 ennenkuin oma suosikkimekko löytyy.

4

Maksa pukusi kassalla ja vie se kotiin! Voit maksaa sen käteisellä tai kortilla. Kassalta voit myös ostaa pukupussin ja alushameen, jos haluat.

Kontrolloimme sovituksessa olevaa pukumäärää numerokorteilla,

Kerralla voi sovitustilaan viedä 3 pukua per henkilö. Puvut lasketaan sovitustilaan mennessä tiskillä, josta saat myös numerolapun josta käy ilmi kuinka monta pukua sinulla on sovitustilassa. Pidä numerolappu tallessa, se on pääsylippusi pois sovitustilasta! Makutuomarit ja avustajat ilman pukuja saavat numerolapun 0, joka on myös heidän pääsylippunsa pois sovitustilasta.

Kun olet valmis seuraavalle mekkojen sovituskierrokselle tuo kaikki puvut ja numerokorttisi ulos palautuspisteeseen. Pidä itselläsi mieleiset puvut, joita haluat vielä harkita itselläsi ja anna pois kaikki ne puvut joita et halua.

Ennenkuin otat toista kierrosta niin tuo kaikki puvut pois sovitustilasta. Pidetään mekot kierrossa koko ajan niin sovitustila pysyy siistinä ja mekkoja on helppo löytää kaupan puolelta sovitettavaksi.
--
Sovita niin monta kierrosta kuin haluat. Me palautamme ihanat mekot myyntiin sovituksen jälkeen. Sovita omaan tahtiisi omaan tahtiisi ja kun olet valmis niin maksat mekkosi kassalla.

Ihanan yksinkertaista, eikö totta!

KOOT

Kokoluokkamerkinnät auttavat sinua valitsemaan oikeankokoisia pukuja. Jokaiseen pukuun on kiinnitetty värikäs kokoluokkamerkintälappu.

Laputamme puvut kokoluokittain, sillä eri valmistajat käyttävät hyvin erilaisia kokotaulukoita.

Turvallinen pukuhuone

Iltapuku Outletissa sovitustila on yksi iso yhtenäinen tila, johon on pääsy vain naisilla. Sovitustilaan on hyvä ottaa mukaan oma kaveri, äiti, sisko tai muu apulainen auttamaan sovittamisessa. Sitä paitsi sovittaminen on kivampaa niin, että mukana on luotettu avustaja

Saamamme palaute on ilahtuneen positiivista, sillä on kiva sovittaa mekkoja yhdessä muiden kanssa. Yllättävän usein kuulemme kassalla, että mekkoja on vaihdettu sovitustilassa kun on huomattu, että toisen päällä onkin unelmamekko. Vaihtamalla keskenään mekkoja ovat molemmat asiakkaat sitten löytäneet omat suosikkinsa.


Jotta sovittaminen olisi kivaa kaikille, on siinä muutamia pelisääntöjä:

Sovitustilassa saa kuvata, mutta vain itseään

Sovitustila on turvallinen tila, jossa voi vaihtaa vaatteita huoletta. Sovitustila toimii kuten uimahallin tai kuntosalin pukuhuone. Käytä siis harkintaa, kun kuvaat. Tarkasta, että takanasi on ehjä seinä eikä kuvissasi näy ketään muuta edes peilin kautta. Ei puolipukeissa, täydessä tällingissä eikä muutenkaan.

Sovitustilassa on voitava sovittaa myös ilman huivia

Siksi on erityisen tärkeää, että miehet pysyvät mekkorekkien puolella Iltapuku Outletissa. Jos haluat näyttää pukua isällesi, poikaystävälle tai kavereille niin tule reippaasti näyttämään mekkoa kaupan puolelle.
Se on ok! Sen sijaan ei ole ok seistä sovitustilan ovella ja kutsua siihen makutuomareita katsomaan. Pidetään sovitustila selkeänä tilana ja muistetaan olla kohteliaita kaikille.

Miksi Iltapuku Outletissa ei ole kaikille avoimia sovitustiloja?

Se ei ole tässä konseptissa mahdollista. Sen sijaan on mahdollista löytää mahdollisuus sovittaa mekkoja vaikka naisten sovitushuone ei olisi vaihtoehto. Asia järjestyy helpoimmin, kun siitä keskustellaan kassalla ennen sovitusta. Meille voi laittaa viestiä somekanaviemme kautta niin hoidetaan homma. Aina on löytynyt ratkaisu ja mekko-ostoksille ovat kaikki tervetulleita.

Tiesitkö, että mekkoja voi sovittaa hyvin pikkutopin ja legginsien tai pyöräilyhousujen päälle.

Haluamme, että olet tyytyväinen valitsemaasi mekkoon. Siksi haluamme, että sovitat mekkoja ennen ostamista. Voit kokeilla vaikka sataa mekkoa tai enemmänkin, jos haluat, mutta varmista, että valitsette mekon, joka näyttää parhaalta ja tuntuu parhaalta päällä. Haluamme, että tunnet itsesi täysin upeaksi mekossasi <3