MEKKOVALIKOIMA

YLI TUHANNEN ERILAISEN ILTAPUVUN JA JUHLAMEKON JATKUVASTI UUDISTUVA VALIKOIMA

Yli 1000 mekon vaihtuva valikoima

Iltapuku Outletissa on aina valtava määrä pukuja myynnissä. Valikoimamme vaihtuu jatkuvasti kun uusia malleja tulee myyntiin loppuunmyytyjen mallien tilalle. Kaikista puvuista ei ole saatavana kaikkia kokoja ja värejä, mutta ei hätää - jättivalikoimissamme on mahdollisuus tehdä aina upeita mekkolöytöjä.

Jokaiseen Iltapuku Outletiin tuodaan aina uusia mekkoja myyntiin myytyjen tilalle eli valikoimat ovat aina yhtä mahtavat riippumatta siitä oletko ostoksilla alkukiertueen tapahtumissa vai vasta ihan viimeisessä tapahtumassa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vanhojentanssimekkoja myydään pääasiallisesti eniten elo-syyskuussa ja se tarkoittaa sitä, että silloin on myös tanssiaismekkojen valikoimat parhaimmillaan. Loppusyksystä ja alkutalvesta myydään enemmän iltapukuja ja silloin painotus on mekkovalikoimassa tietysti niissä.

Mekkoinspiraatiota kannattaa kurkata sosiaalisesta mediasta eli TikTokista, Instagramista ja Facebookista. Päivitämme aktiivisesti kuvia bestsellereistä, uutuuksista ja muista mekoista.. Aina ei tosiaan ole kaikkea tarjolla, mutta näet kuvista ja videoista minkä tyylisiä pukuja meillä on valikoimissamme saatavilla!

Iltapukuja Euroopasta

Iltapuku Outletin mekot saapuvat varastolle suoraan valmistajien varastoista. Suurin osa puvuistamme tulee Ranskasta, Saksasta, Portugalista, Italiasta ja Espanjasta. Osa puvuista valmistetaan suoraan meille, osa puvuistamme on merkkimekkojen poistuvia malleja, mallikappaleita ja viimeisiä kappaleita. Välillä yhtä mallia tulee yksi tai viisi, osaa saamme kaikissa kokonumeroissa ja väreissä kymmenittäin. Siksi valikoimamme on varsin monipuolinen ja sieltä löytyy mekkoja moneen makuun.

Järjestetty kokoluokittain

Jokaisessa tapahtumassamme* on mekot järjestetty kokoluokittain. Kokoluokkaa XS - S (32 - 36) löytyy noin 5 rekillistä, kokoluokkaa M (38 - 40) samaten noin 5 rekillistä, kokoluokkaa L (42 - 44) 3 - 4 rekillistä ja kokoluokkaa XL (46 - 50) 2 - 3 rekillistä. Mekkorekkejä täydennetään aina tapahtuma-aamuina, joten valikoima on aina monipuolinen eikä mekkorekit pääse tyhjenemään kuin hetkittäin kiireisimpään aikaan. Keskilattialta löytyvät tanssiaismekot ja kimallemekot.

*Elokuun Vanhojentanssimekkojen Suurmyynneissä mekot ovat väreittäin, sillä kapeita ja laskeutuvia malleja on siellä niin vähän.

Sovittamalla se oma mekko löytyy!

Parasta Iltapuku Outletissa on se, että mekkoja on valtava määrä ja niitä pääsee kokeilemaan ja vertailemaan. Meiltä lyödät yhtä isot valikoimat kuin suurimmista verkkokaupoista ja pääset testaamaan yhdellä kertaa kaikki sinua kiinnostavat värit ja mallit yhdellä kertaa. Iltapuku Outletissa on helppo valita mekko, joka korostaa juuri sinun värejäsi ja vartaloasi.