Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Rekisterin omistaja:
Euroviisi Oy
Kastuntie 63
20300 Turku
maahantuojienoutlet@gmail.com

Rekisterinpitäjä:
Hanna Koskinen
Kastuntie 63, 20300 Turku
hanna@stilissima.fi

Euroviisi Oy kerää henkilötietoja (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero) kuluttajilta asiakassuhteen hoitamista varten.
Euroviisi Oy järjestää Maahantuojien Outletin myyntitapahtumia ja kerää näiden tapahtumien ennakkomarkkinointia ja tiedotusta varten henkilötietoja, jotta tapahtumista kiinnostuneille asiakkaille voidaan ilmoittaa seuraavien tapahtumien ajankohdat sekä sen tarjoukset muutaman kerran vuodessa sesonkiaikaan.

Markkinointia varten kerättyjä yhteystietoja varten on pyydetty lupa kuluttajalta. Listoja ei myydä tai anneta eteenpäin.

Listalta voi poistua lähettämällä sähköpostin rekisterin omistajalle tai vastaamalla saamaansa sähköpostiin ettei enää halua niitä tai klikkamalla ”En halua enää tapahtumatietoja sähköpostiini”- linkkiä saamassaan sähköpostissa tai vastaamalla muuten saamaansa markkinointiviestiin. On sekä rekisterin omistajan, että kuluttajan etu, että tapahtumatietoja lähetetään vain niistä oikeasti kiinnostuneille.

Euroviisi Oy ei tee keräämänsä listan perusteella profilointeja tai automaattisia päätöksiä.

Henkilötietoja säilytetään suojatuilla palvelimilla ja tiedostoja käsitellään vain suojattujen verkkoyhteyksien puitteissa. Euroviisi Oylle annetut henkilötiedot ovat siis rekisterinpitäjän ja henkilötiedot antaneen henkilön tiedossa. Euroviisi Oyn markkinointiviestinnän mahdollistavat yritykset (eli sähköpostien ja tekstiviestin automaattilähetyspalvelut) ja IT-palveluntarjoajat ovat omissa tietosuojakäytännöissään sitoutuneet säilyttämään huolellisesti rekisteriin kerättyä dataa sekä olemaan käyttämättä sitä omiin markkinointitarkoituksiinsa tai muutoin taloudelliseksi hyödyksi. Euroviisi Oyn tiedotuskäyttöön annettu data on siis vain ja ainoastaan kerätty tapahtumamarkkinointia varten eikä sitä käytetä mihinkään muuhun kenenkään toimesta.

Euroviisi oy säilyttää henkilötietoja:

  • sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan
  • kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan, kirjanpitoaineistoa ovat esimerkiksi allekirjoitetut kuitit, joita pitää lain mukaisesti säilyttää seitsemän vuoden ajan.

Kuluttajalla on seuraavat oikeudet:

  • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • oikeus tietojen oikaisemiseen
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  • oikeus vastustaa käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle